2020

Verleende hulp

Beste mensen,

Mede dankzij uw hulp en steun kon Hulp aan Jemen begin december 400 voedselpakketten uitdelen in Al Khawkhah, een streek in Al Hudaydah in Jemen. Een van de meest aangedane regio’s in Jemen. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe schrijnend de humanitaire toestand in Al Khawkah en vele andere steden in Jemen is.

We rekenen op uw hulp en steun bij toekomstige Acties.

Rekeningnummer: NL18 INGB 0006 9564 39 t.n.v. Hulp aan Jemen te Leiden

Meer foto's van deze hulpactie op deze site (en op facebook.)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته الاخوه والأخوات المتبرعين عبر جميعيتكم جمعيه مساعده اليمنيين تحيه طيبه وبعد. كما وعدناكم دائما لإيصال أمنياتكم إلى المحتاجين في اليمن قمنا مجددأ بتوزيع اربعمائة سله غذائيه في مديرية الخوخه في الساحل الغربي الجنوبي لليمن والحاله هناك الصور تتكلم اكثر من اي عبارات فالجميع مسؤل عن فعل الخيرات وانقاذ المساكين والمستضعفين في الأرض والأمر متروك لكل شخص بحسب استطاعته

Bericht van de penningmeester

Beste lezer en ondersteuner van onze activiteiten,

Binnenkort vertrekt Adel weer naar Jemen om voedselpakketten te kopen en die in het gebied tussen Taiz en Honaida te distribueren.

Momenteel is er geld beschikbaar voor ongeveer 265 voedselpakketten. Inclusief andere kosten komen ze op €53 per pakket.

Door de covidcrisis is een en ander uitgesteld, maar nu ziet het er naar uit, dat hij binnen 2 a 3 weken vertrekt. Dan voegt hij zich bij zijn daar aanwezige hulptroepen die meewerken met inkopen, vervoer regelen en uitdelen.

Graag zouden we het aantal pakketten nog wat uitbreiden.

We doen dus nogmaals een beroep op u voor de korte termijn, alvast dank!

Met vriendelijke groet, namens de Stichting

Maarten Witkam, penningmeester

Rekeningnummer: NL18 INGB 0006 9564 39 t.n.v. Hulp aan Jemen te Leiden

Oproep

Binnenkort gaat Hulp aan Jemen voedselpakketten uitdelen in Jemen, in Tahameh, een streek van Al hudaida. Tahameh is een van de meest aangedane regio's in Jemen. Recent is de stad getroffen door overstromingen.

Deze mensen hebben onze en uw hulp heel dringend nodig!

U kunt hen helpen door het doneren van een voedselpakket ter waarde van €53 (inclusief transportkosten) om een gezin van voedsel te voorzien gedurende 1 maand.

U kunt hiervoor geld overmaken op rekening nummer: NL18 INGB 0006 9564 39 t.n.v. Hulp aan Jemen.

Verborgen oorlog - Stille ramp

maart 2020

Waarom berichten media over de ene ramp wel en de andere niet?

Bron: https://www.human.nl/medialogica/kijk/online/hoe-verkoop-je-een-ramp